Info, Seriale

“Xhynejti” i lumtur afër djalit dhe vajzës së tij

“Xhynjeti’ prezanton fëmijët.

Aktori i njohur turk, Murat Danaci, i cili tek ne njihet me rolin e “Xhynejtit” te seriali turk “Me fal” karshi punës së madhe ai gëzon të ketë një jetë të lumtur familjare. Me anë të postimve të shumta në rrjetet sociale, Murati duket se kohën e lirë gjithmonë e kalon me familje.

Aktori 43-vjeçar së fundm Aktori i njohur turk, Murat Danaci, i cili tek ne njihet me rolin e “Xhynejtit” te seriali turk “Me fal” karshi punës së madhe ai gëzon të ketë një jetë të lumtur familjare. Me anë të postimve të shumta në rrje i në Instastory ka hedhur një imazh të ëmblë me djalin e tij dhe vajzën e vogël.

“Motra e vogël“, është mbishkrimi që ai e ka lënë poshtë fotografisë së publikuar në Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *