Skenat që të gjithë do t'i mbajmë mend nga seriali «Dashuri me Qira» - TVseriale.com - Seriale Shqip

Skenat që të gjithë do t’i mbajmë mend nga seriali «Dashuri me Qira»

«Dashuri me Qira» është padyshim një nga serialet më të suksesshëm kudo ku është transmetuar.

Të gjithë i mbajmë mend personazhet e këtij seriali dhe disa prej tyre na kanë munguar.

Për të gjithë ju që do të donit të shihnit përsëri Defnen dhe Omer, ne ju risjellim disa nga skenat që të gjithë do t’i mbani mend.

Të arratisesh për dashurinë – Defne largohet nga shtëpia!

Nje nga pjeset me te bukura te "Dashuri me Qira"!! Omer dhe Defne <3

Posted by Tring on Friday, March 17, 2017

Pasi kemi pritur kaq gjatë, më në fund… një puthje!

Omer dhe Defne <3! Nje nga pjeset me te bukura te kesaj jave ne "Dashuri me Qira"

Posted by Tring on Saturday, March 18, 2017

Pjesa më e bukur e zenkave është pajtimi!

Defne dhe Omerr u pajtuan me ne fuuund!!! Shihni edhe njehere nje nga momentet me te bukura te kesaj jave nga "Dashuri me Qira"

Posted by Tring on Friday, March 24, 2017

E vërteta del gjithmonë në shesh!

Defne i tregon Omerit te verteten ne diten e dasmes! Ju sjellim edhe njehere nje nga momentet me kulminant te episodit te djeshem ne "Dashuri me Qira"

Posted by Tring on Tuesday, March 28, 2017

Çdo komedi kanë dy personazhe që gjithonë ju shkrijnë së qeshuri!

Neriman dhe Koraj, dy nga personazhet me te komike te "Dashuri me Qira"

Posted by Tring on Sunday, April 23, 2017

 

Add Comment