“Nelyferi” është fiksuar pas “Omerit”

Bestemsu Ozdemir duket se nuk po mundet dot të harrojë kolegun e saj Engin Akyurek. Sipas mediave turke, ajo është "fiksuar" me të dhe do me patjetër...