Info, Seriale

Ky është vendimi i fundit i “Xhenkut” në jetën private

Çka kanë të përbashkët “Xhenku” dhe “Aliu” Alp Navruz, është njëri prej aktorëve më të pëlqyer brenda dhe jashtë kufijve të Turiqsë.

Tek ne ai së pari u bë i njohur me rolin e “Sinan Egemenit”  tek seriali  “Zonja Fazilet dhe të bijat”, ndërsa aktualisht ai po rrëmben vëmendje me rolin  etij të  “Xhenkut” në serialin “Mos ma lësho dorën”.

29-vjeçari pas përfundimit të sezonit të parë të serilait ka vendosur të bëhet pjesë e shërbimit ushtarak. Në rrjetet sociale kanë qarkulluar disa fotografi të Alpit ku shfaqet i veshur me uniformën e  ushtrisë, në të cilat ai duket shumë ndryshe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *