Ja kush është në të vërtetë ‘halla Mahide’

Advertisement

Nje artiste e madhe e popullit turk!

Aktorja e mirënjohur turke, Hümeyra është shumë e njohur për publikun shqiptar me rolin e saj si halla Mahide, në serialin “Paramparça”.

Por, për të gjithë ata që nuk e njohin këtë artiste të madhe, ajo prapa vetes ka një bagazh të njohur për publikun turk.

Dikur ishte ikonë e muzikës pop, më pas edhe me aktrim pati sukses me rolet e saj të shumta.

Do t’ju sjellim disa fotografi nga e kaluara e artistes si dhe disa të tjera nga përditshmëria në ditët e sotme.