video

Dhoma 309 – Episodi 186

Opsioni 1  Opsioni 2
video

Dhoma 309 – Episodi 185

Opsioni 1  Opsioni 2

Nis sot në Tring sezoni i dytë i «Dhoma 309», ja ç’do të ndodhë...

Pas suksesit të sezonit të parë, seriali «Dhoma 309» do të vijojë me sezonin e dytë. Historia e Lale dhe Onur bëri për vete publikun e gjërë dhe...