Can Yaman braktis Turqinë për Italinë?

0
43

Can Yaman është një ndër aktorët më të suksesshëm në Turqi por jo vetëm.

Të gjithë e kemi parë se si çmenden fansat italianë, spanjoll, shqiptar e francez për të. Por, ngjarja që ka lënë më tepër mbresë ka qenë padyshim pritja e tij në Itali.

Ky popullaritet i aktorit në Itali i ka bërë regjizorët italian ta mendojnë pak më thellë këtë çështje. Duket se filmi i famshëm “Sandokan” është një nga prjektet e rradhës në itali për ta sjellë në një version të ri!

Sandokani do të interpretohet nga vetë Can dhe ky lajm ka entuziasmuar të gjithë fansat e tij italianë të cilët e kanë kthyer këtë njoftim në sensacionin e rrjeteve sociale!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here