Fahriye Evcen: “Nuk po mendojmë për kujdestare për momentin!

0
28


Çifti Evcen- Özçivit u panë teksa linin Akaltar një ditë më parë. Ata kishin shkuar të darkonin si një familje dhe përfituan nga ky rast për të biseduar pak me shtypin. Fahrie u shpreh se Buraku sapo kishte dal nga seti i xhirimeve dhe donte që ne të darkonim. 


Së bashku me ta ishte dhe djali i tyre Karan i cili është një fëmijë super aktiv. Ata janë të lumtur që për momentin po ja dalin të kujdesen për djalin pa ndihmën e një kujdestareje. Evcen e cila ka shumë kohë që nuk është shfaqur në sheshe xhirimi u shpreh që mezor po pret te kthehet pork jo do të ndodh pas disa kohës sapo djali i tyre të rritet pak.


Pyetur nga gazetarët nëse do ta merrte Karan në set ajo u përgjigj që patjetër që do e merrte.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here