Almeda vjen pas një sezoni të suksesshëm në Shqipëri, ku iu besua prezantimi i “Dancing with the stars”, ndërsa Tolga, pas projekteve të njëpasnjëshme në produksionet turke.

Të dy e kanë mbyllur edhe një sezon tjetër të gjatë dhe kanë nisur pushimet. Stacioni i parë që çifti i njohur kanë zgjedhur është Göcek, Fethiye.

Tolga, Almeda dhe familja e saj, janë mbledhur sërish, si edhe vitin e kaluar, për të kaluar 10 ditë pranë brigjeve blu. Tolga, edhe këtë vit i është bashkuar familjes së bashkëshortes për të nisur turin blu.

Siç raportojnë mediat turke, çifti ka marrë me qira edhe një anije 25 metër, nga ku janë bërë edhe fotot e para nga paparacët.

SHARE