Shum te ngjajshme apo jo?

Blogerja e famshme braziliane Camila Coelho është cilësuar sot në shtypin turk si ‘binjakja’ e Deniz Baysal, aktores së njohur nga seriali «Zonja Fazilet dhe të bijat».

Ngjashmëria mes të dy vajzave është shumë e dukshme. Për më shumë, shihni fotot në vazhdim.

SHARE