Ylli turk që do të vijë së shpejti në Tring me serialin “Hena e plotë”.

Aktualisht po punon për serialin “Erkenci kus” ku paraqitja e tij ka ndryshuar, për mirë padyshim.

Përshtatur rolit, aktori ka thënë se në personazhin e tij mund të shohesh pak Brad Pitt dhe pak Johnny Depp. Megjithatë këto sa i përket stilit. Can e ka lënë të lirë veten në këtë projekt, për ta shijuar maksimalisht rolin. Mund padyshim do të jetë kulmi i suksesit të tij.

 

SHARE