Aktorja e njohur Demet Ozdemir dhe aktori i “Dashuri me Qira”, Seckin Ozdemir kanë pranuar se së bashku po përjetojnë një marrëdhënie të bukur dashurie.

“Dritë jeshile për një martesë” – kështu e kanë komentuar mediet turke deklatën e disa ditëve më parë të Seckin.

“Çelësi i një martese qëndron tek personi me të cilën zgjedh të kalosh jetën. Kur ke dikë që e do dhe e vlerëson përse të mos vendosesh për një martesë” – ka rrëfyer Seckin. Ndoshta së shpejti, aktorja e “Zogu i Hershëm” do të bëhet nuse?

SHARE