Defne Yazar është emri i vërtetë i vogëlushes së ëmbël e cila interpreton si Bahar në serialin “Flakë pasioni”.

Ajo ka lindur më 30 shtator 2014 dhe kur ishte vetëm dy vjeçu bë pjesë e serialit të njohur ku interpreton së bashku me Burcu Biricik dhe Birkan Sokullu.

Aktorja e vogël ka rrëmbyer zemrat e të gjithë shikuesve të këtij seriali. Edhe pse vetëm 4 vjeç, ajo është një ndër fëmijët më të famshëm në Turqi dhe është shumë e ndjekur në rrjetet sociale.

Me siguri, kur të rritet do të mund ta shohim në role protagoniste në produksionet turke!

Kocaman günaydın 😉 #defneyazar

A post shared by Defne Yazar (@defneyazar) on

A post shared by Defne Yazar (@defneyazar) on

A post shared by Defne Yazar (@defneyazar) on

A post shared by Defne Yazar (@defneyazar) on

@defneyazar

A post shared by Defne Yazar (@defneyazar) on

 

 

 

 

 

SHARE