14 vite pas xhirimeve të serialit, aktorët duken shumë më ndryshe “Pasion de Gavilanes”, apo siç përkthehet në shqip “Pasionet e Fshehta”, ishte seriali më i shikuar dhe më i komentuar në kohën në kohë kur është shfaqur tek ne.

Seriali tregon për historinë e tre vëllezërve të varfër, por të bukur që ‘vjedhin’ zemrat e bukurosheve të pasura të familjes Elizondo, por që përballen me shumë sfida deri në bashkimin përfundimtar të tyre.

Por si duken tani aktorët që ka luajtur Huanin, Oscarin dhe Frankon, shikoni fotografitë më poshtë.

Ndryshe, edhe pas përfundimit të këtij seriali aktorët kanë vazhduar jetën e tyre duke u angazhuar me aktivitete të tjera në po të njëjtin profesion.

 

Juan Alfonso Baptista (Oscari)

 

Michel Brown (Franko)

 

Mario Cimarro (Huani) 

SHARE