“Emiri” me prejardhje shqiptare.

Aktorin e njohur turk Kaan Urgancıoğlu, e njohim si “Emiri” nga seriali “Kara Sevda”. Aty shfaqet si një personazh negativ ose thënë më qartë inicuesi i gjithë vuajtjeve të “Nihanit” dhe “Kemajlit”.

Por a e keni ditur se ai ka gjene shqiptari? Nëna e aktorit është me prejardhje shqiptare. Të paktën kështu shkruhet në biografinë e tij.

Kështu Urgancıoğlu iu shtohet listës së aktorëve turq me prejardhje shqiptare si Halit Erginc, Kivanc Tatitlug, Gizem Karca e të tjerë.

SHARE