Devin Özgür Çınar është prej aktoreve që bashkë me profesionalizmin posedon edhe bukurinë.

E njohur si ‘Hulya’ nga seriali që po kap shumë shikueshmëri në publiku shqiptar, ajo ka arritur të korr sukses edhe në këtë projekt.

E bukur dhe e re, Devin ka plot 44 vite që nuk i tregon me pamje.

Aktorja turke gjatë këtyre viteve nuk ka pasur ndonjë lidhje të kurorëzuar me martesë, përveç se aferave në media.

 

 

SHARE