Tuba Buyukustun, është vënë në qendër të mediave turke për jetën e saj private dhe raportin e ri që ka krijuar prej disa muajsh me biznesmein Umut Evirgen.

Para një viti Suhan i ka dhënë fund martesës me Onur Saylak. Megjithatë, ajo nuk ka folur për arsyet e ndarjes dhe as për thashethemet që lindën pas tij.

“Ishte një periudhë shumë e vështirë dhe shumë e vështirë të jetojë nën atë stres. Askush nuk martohet me një person duke menduar se do të divorcohet një ditë, ndaj edhe ajo situatë ka qenë e vështirë për t’u përballuar.

Ishte periudha më e vështirë e jetës sime” – tha Tuba për mediat turke.

 

SHARE