Kenan Imirzalioglu interpretoi rolin e sulltanit në serialn “Mehmet Bir Cihan Fatihi.” Por, ky rol nuk rezultoi i suksesshëm për aktorin e njohur.

Pasi u ndërprenë xhirimet, Kenan ka ndërmarrë një udhëtim për të larguar disi mendjen nga ky “dështim” që pësoi. Ai së bashku me bashkëshorten e tij, po kalojnë disa ditë pushimi në bregdet.

Ndërkohë pritet që serialit të vazhdojë xhirimet dhe trasmetimin pa prezencën e tij, duke e eliminuar kështu rolin e tij.

SHARE