Serkan Çayoglu është aktori i njohur turk nga seriali “Stina e Qershive”.

Pas sukesesit të tij në këtë serial, duket se shumë dyer janë hapur për aktorin simpatik. “Stina e Qershive” rezultoi të ishte një sukses i vërtetë, por këtë herë Serkan nuk do të ketë më rolin e një aktori të qeshur, plot humor në një komedi romantike.

Projekti i tij i radhës mendohet të jetë në zhanerin e dramës dhe është programuar të shfaqet gjatë sezonit veror.

Edhe në këtë rast, Serkan do të ketë rolin kryesor, në serialin “Heritage”.

SHARE