Seriali “msiti” i aktorëve.

Disa aktorë të serialit turk “Më fal” gjetën dashurinë e tyre të jetës në kohën kur realizonin këtë serial. Aktorja 25 vjeçare Hazal Eylucelik apo siç njihet si “Lejla” është në lidhje dashurie me aktorin 31 vjeçar, Mert Altinisik tek ne i njohur në rolin e “Kemalit”.

Gjithashtu seriali u bë “msit” edhe edhe për aktorët, Gaye Trugut e cila i dha jetë rolit të “Baharit” dhe Deniz Evin apo “Ymytit”,

E çifti i tjetër i këtij seriali është 28 vjeçarja, Şeyma Korkmaz apo “Feridja” me Cuneyt Mete apo “Xhesurin” i cili në serial ka rol negativ për dallim nga “Feridja” e cila në serial është si një ‘engjëll’.

SHARE