Arrini ta njihni aktorin në këto foto? Ai është Recep Gynejsu! Ju njohim më shumë me të!

Recep Gynejsu ka lindur më 5 qershor 1990 në Ankara. Recep është evidentuar fillimisht nga agjensi të ndryshme të modes, jo vetem në Turqi.

Ai tërheq vëmendje falë elegances, gjatësisë dhe tipareve të veçanta. Paraqitja e mira i hapi rrugë edhe në aktrim, ku menjaherë mori pjesë në një nga serialet më të ndjekur të momentit, “Flake Pasioni”.

Ai interpreton në rolin e Xhem dhe për këtë ka ndryshuar edhe look, duke ju përshtatur më shume personazhit. Nderkohe aktorit i është besuar edhe një tjetër rol, ai i Menasit në serialit “Fatih” ku personazh kryesor është i mirënjohuri Kenan Imirzalioglu.

SHARE