11 vite pas xhirimeve të serialit.

“Vitet e humbura” është një ndër serialet turke që ka arritur nivele të larta të shikueshmërisë në kohën kur është transmetuar.

Në këtë serial tregohet historia e tre fëmijëve jetim të cilët bëhen shtylla, ku mbahet shteti turk, mafia, policia dhe ana e arsimit ku rriten brezat që do të shkruajnë historinë.

Të gjithë ata që e kanë shikuar serialin me siguri se i mbajnë mend aktorët që kanë luajtur rolet kryesore Saruhan Hünel në rolin e Esmerit, Burak Hakkı në rolin e Aliut, dhe Yeşim Büber në rolin e Ajlinit.

Por, si duket tani aktorët 11 vite pas xhirimeve të serialit shikoni fotografitë më poshtë.

Yeşim Büber (Ajlini)

 

Saruhan Hünel (Esmeri)

 

Burak Hakkı (Aliu)

SHARE