Seriali turk “Beni Affet” pothuajse është bërë shumë i dashur në mesin tonë.

 

Në këtë serial ka shumë aktor që pëlqehen nga masa e gjerë, njëri ndër ta që ka një rol pak më negativ dhe që pëlqehet më pak se të tjerët është “Osman Kozan”.

Osmani në këtë serial luan rolin e një biznesmeni dhe ka një rol pothuajse pak sa negativ në sy të shikuesve. Por, krejt çka ai bën është që mundohet ta mbaj familjen e tij të bashkuar.

Edhe pse në këto episode pothuajse e tërë familja e tij janë bërë pik e pesë, Osmani ende mundohet që ta bashkoj familjen.

Por, shumë nga ju dëshironi ta dini fundin e tij. Dhe, ne ua sjellim një video të shkurtër ku shihet në episodet e ardhshme, duket të jenë episodet e fundit, ku Osmani është me familjen e tij në kopsht dhe në ato momente vijnë disa persona të armatosur dhe e qëllojnë atë për vdekje.

SHARE