Berguzar Korel, ka risjellë në vëmendje çështjen e abuzimit ndaj fëmijëve.

Ajo është bërë pjesë e nismave për të ndaluar këtë fenomen, si dhe për t’i dhënë akoma më tepër zë thirrjeve për ndihmë të fëmijëve.

“Mësojeni fëmijën tuaj jo ta mbyllë gojën, por ta nxjerrë zërin e tij për çdo gjë,” është shprehur ajo.

Gjithashtu më herët, aktorja ka dhuruar disa veshje të saj, të cilat ishin përdorur për xhirime apo dalje publike, si bamirësi për fëmijët në nevojë.

SHARE