video

Ruya – Episodi 2

http://www.dailymotion.com/video/x5xbviq

Foto e rrallë kur Xhansu, Hazall dhe Ozan ishin fëmijë (Foto)

Aktorët simpatik të serialit të njohur turk “Fate të Kryqëzuara”, Leyla Tanlar dhe Alina Boz dhe Burak Tozkoparan të cilat tek ne njihen si “Xhansu”, “ Hazall”...

Zeynep ka një mënyrë të çuditshme për të fjetur, kështu e mbulon fytyrën pa...

Seriali i ri ku Hazal është duke luajtur, shihet se po e lodh shumë aktorën < Roli kryesor iu dha në serialin ‘Ruya’, e ky rol sjell edhe angazhim...
video

Trumcaku – Episodi 17

http://www.dailymotion.com/video/x5x9x9n
video

Mos u Dorezo – Promo Episodi 139

http://www.dailymotion.com/video/x5x9xs5
video

Jete, Dashuria nuk do fjale – Promo Episodi 55

http://www.dailymotion.com/video/x5x9xnw
video

Mos u Dorezo – Episodi 138

http://www.dailymotion.com/video/x5x9tx3