Home » Seriale You are browsing entries filed in “Seriale”

Ertugrul – Episodi 213

March 29th, 2017 | Posted in Ertugrul,Seriale | Read More »

Rikthimi, një serial krejtësisht ndryshe – Nga 10 Prilli në 3 Plus

“Rikthimi” është një serial ndryshe nga ato që jemi mësuar të shohim në ekranet shqiptare, një histori që do tu mbërthejë që në seritë e para! Ai ka në qendër të tij historinë e dy grave, krejtësisht të ndryshme nga njëra-tjetra për nga mosha, rangu social dhe niveli kulturor. Edhe pse asnjëra prej tyre nuk di […]

March 29th, 2017 | Posted in Info,Seriale | Read More »

Nëse Emiri do të ishte personazhi pozitiv i Kara Sevda

Shpesh, të qenurit aktor e lidh figurën e një personi automatikisht me personazhin që ai interpreton. Kështu, Kaan Urgancıoğlu jemi mësuar ta njohim si Emir nga “Dashuri e pafund”. Gjithmonë duke thurur intriga, duke penguar një dashuri, ai ka krijuar imazhine një njeriu të keq. Por nëse atij do ti jepej një rol tjetër, padyshim […]

March 29th, 2017 | Posted in Info,Seriale | Read More »

Mos u Dorzo – Episodi 37

March 29th, 2017 | Posted in Mos u Dorëzo,Seriale | Read More »

Mos u Dorzo – Promo Episodi 38

March 29th, 2017 | Posted in Mos u Dorëzo,Seriale | Read More »

Dashuri me Qira – Episodi 2 Sezoni 2

March 29th, 2017 | Posted in Dashuri me Qira,Seriale | Read More »

Ambicie e Verber – Episodi 78

March 29th, 2017 | Posted in Ambicie e Verber,Seriale | Read More »

Kara Sevda – Episodi 151

March 29th, 2017 | Posted in Kara Sevda,Seriale | Read More »

Mes dy Dashurish – Promo Epsisodi 87

March 29th, 2017 | Posted in Mes dy dashurish,Seriale | Read More »

Mes dy Dashurish – Episodi 86

March 29th, 2017 | Posted in Mes dy dashurish,Seriale | Read More »

=============
================================ ================================
loading...
===============================

Recently Commented