video

Dashuri e Erret – Episodi 316 (Martesa e Kemalit dhe Nihanit)

http://www.dailymotion.com/video/x5pin48_dashuri-e-erret-episodi-316-kara-sevda-71-pjesa-5_shortfilms
video

Dashuri e Erret – Episodi 315(Kara Sevda – 71 Pjesa 4

http://www.dailymotion.com/video/x5pc79i_dashuri-e-erret-episodi-315-kara-sevda-71-pjesa-4_shortfilms
video

Dashuri e Erret – Episodi 314 (Kara Sevda-71 Pjesa 3)

http://www.dailymotion.com/video/x5p5yue_dashuri-e-erret-episodi-314-kara-sevda-71-pjesa-3_shortfilms
video

Dashuri e Erret – Episodi 313 (Kara Sevda71)

http://www.dailymotion.com/video/x5ov9nz_dashuri-e-erret-episodi-313-kara-sevda71_shortfilms
video

Dashuri e Erret – Episodi 312 (Kaa Sevda 71)

http://www.dailymotion.com/video/x5oq1m2_dashuri-e-erret-episodi-312-kaa-sevda-71_shortfilms
video

Kara Sevda – Promo Episodi 71 (dashuri e Erret) Martesa e Kemali dhe Nihanit

http://www.dailymotion.com/video/x5om8qm_kara-sevda-promo-episodi-71-dashuri-e-erret_shortfilms
video

Dashuri e Erret – Episodi 311

http://www.dailymotion.com/video/x5okryz_dashuri-e-eret-episodi-311_shortfilms
video

Dashuri e Erret – Episodi 310 (Fejesa e Kemalit dhe Nihanit)

http://www.dailymotion.com/video/x5ogqcf_dashuri-e-erret-episodi-310-fejesa-e-kemalit-dhe-nihanit_shortfilms

Dashuri e Erret – Episodi 309 (Kara Sevda Bo.70)

http://www.dailymotion.com/video/x5o9zy3_dashuri-e-erret-episodi-309-kara-sevda-bo-70_shortfilms
video

Dashuri e Erret – Episodi 308 (Kara Sevda Bo.70)

http://www.dailymotion.com/video/x5o3932_dashuri-e-erret-episodi-308-kara-sevda-bo-70_shortfilms