Home » January 31st, 2017 Entries posted on “January, 2017”

Kjo është nëna e Nihanit të “Kara Sevda”

Neslihan Atagul, e njohur në rolin e “Nihanit” tek seriali “Kara Sevda”, është njëra ndër aktoret me të pëlqyera jo vetëm në Turqi, por edhe në trojet shqiptare. Aktorja super-simpatike dhe njëra ndër fytyrat me të ëmbëla të ekranit, para disa muajve është martuar me Kadir Dogulu. Ajo në rrjete sociale ndonjëherë poston foto familjare. […]

January 31st, 2017 | Posted in Info,Seriale | Read More »

Ertugrul – Episodi 193

January 31st, 2017 | Posted in Ertugrul,Seriale | Read More »

Ambicie e Verber – Promo Episodi 46

January 31st, 2017 | Posted in Ambicie e Verber,Seriale | Read More »

Mes dy Dashurish – Promo Episodi 46

January 31st, 2017 | Posted in Mes dy dashurish,Seriale | Read More »

Kosem – Episodi 84

January 31st, 2017 | Posted in Kosem,Seriale | Read More »

Mes dy Dashurish – Episodi 45

January 31st, 2017 | Posted in Mes dy dashurish,Seriale | Read More »

Dashuri me Qira – Episodi 109

January 31st, 2017 | Posted in Dashuri me Qira,Seriale | Read More »

Ambicie e Verbër – Episodi 45

January 31st, 2017 | Posted in Ambicie e Verber,Seriale | Read More »

Fate te Lidhura – Promo Episodi 200

January 31st, 2017 | Posted in Fate te Lidhura,Seriale | Read More »

Fatet te Lidhura – Episodi 199

January 31st, 2017 | Posted in Fate te Lidhura,Seriale | Read More »

=============
================================ ================================
loading...
===============================

Recently Commented