Info

Hande Ercel dhe Burak Deniz i krahasojnë me një tjetër çift...

Hande Ercel dhe Burak Deniz janë bërë të njohur për të gjithë publikun shqiptar me serialin “Jetë, Dashuria nuk do fjalë”. Historia e Hajat...

Pamje te reja nga “Nerimani”

Selin Demiratar njihet si një nga femrat më me stil në Turqi. Ajo para se të bëhej aktore e famshme, ishte titulluar me titullin...

Cansu Dere kapet në krahë të këtij super mashkulli

Cansu Dere është prej aktorëve më të bukura në listën e top femrave turke. Padyshim që edhe mashkulli i saj do t’i përgjigjej natyrës...

Ruya

video

Ruya – Episodi 18

video

Ruya – Episodi 17

video

Ruya – Episodi 16

video

Ruya – Episodi 15

video

Ruya – Episodi 14

Nusja nga Stambolli

video

Nusja nga Stambolli – Promo Episodi 34

http://www.dailymotion.com/video/x61rl6o
video

Nusja nga Stambolli – Episodi 32

http://www.dailymotion.com/video/x61na96
video

Nusja nga Stambolli – Episodi 31

http://www.dailymotion.com/video/x61n45n

Seriali ME FAL

Fate Te Lidhura

Jetë, Dashuria nuk do fjalë

Trumcaku

video

Trumcaku – Promo Episodi 34

video

Trumcaku – Episodi 33

video

Trumcaku – Episodi 32

Trumcaku – Episodi 31

video

Trumcaku – Episodi 30